До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Бліц-гід по Тбілісі з Натією Букіа

Тбілісі настільки гостинний і прекрасний, що обійтися в ньому можна і без путівника. Але все ж поради locals – безцінні. Натія Букіа, співзасновник Project ArtBeat, що присвячений грузинському сучасному мистецтву, ділиться улюбленими місцями у Тбілісі.

Натія Букіа

Fabrika Tbilisi складно описати одним словом. Це місце, де люди різного віку знайдуть для себе щось цікаве. Тут є готель, хостел, коворкінг, ресторани, барбер-шоп, керамічна студія і навіть фото-bus, де можна роздрукувати фотографії. Не забудьте прогулятися по старому місту навколо Fabrika, тому що вулиці і будинки тут неймовірно красиві.

Реклама
Fabrika Tbilisi

Прогулятися і послухати шум води можна в парку "Діда Ена" біля "Сухого мосту". Тут є майданчик для скейтборду, тому атмосфера "молода" і безпосередня. Вздовж берега багато книжкових розкладок. Випити кави і перекусити можна в чудовому Book Corner. По неділях у парку працює блошиний ринок і звучить музика.

Парк "Діда Ена"

Щоб побачити сучасне грузинське мистецтво, зайдіть на www.projectartbeat.com щоб дізнатися, де зараз розміщена експозиція. Project ArtBeat представляє сучасних грузинських артистів в пересувній галереї – морському контейнері. Зараз, наприклад, контейнер припаркований прямо у дворі Fabrika.

Контейнер Project ArtBeat на Fabrika Tbilisi

Найкраща грузинська їжа в світі – в ресторані Kakhelebi! І сервіс просто фантастичний. Незважаючи на те, що розміщений ресторан далеко від центру, його обов'язково варто відвідати.

Ресторан Kakhelebi @gvinianidzenini

Романтичний вечір можна провести в ресторані Keto and Kote. Тут настільки красиво, що вам перехопить подих. Замовте знаменитий ягідний пиріг. А якщо погода хороша, резервуйте столик на терасі.

Ресторан Keto and Kote

Ввечері можна вирушити в недавно знову відкритий Success Bar, який був першим гей-баром Тбілісі. Якщо хочеться танцювати, йдіть в Bassiani, який схожий на знаменитий берлінський Berghain.

Success Bar

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.