До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Життя триває: новий лікувально-терапевтичний реліз від Wellboy

Український виконавець Wellboy представив нову пісню під назвою "Стиль" та кліп на неї.

Wellboy у кліпі на пісню Wellboy в кліпі на пісню "Стиль"

У новій роботі складно не помітити трансформацію співака. Зміни в команді та війна вплинули на стиль артиста: від музики до зовнішності. Антон постає дорослішим, мужнішим та романтичнішим.

Реклама

Знімання кліпу тривало в Києві, за кілька днів до масованих обстрілів столиці. У відео можна побачити локації, що постраждали 10 жовтня: пішохідний скляний міст, парк ім. Тараса Шевченка та культовий червоний корпус КНУ.

Wellboy у кліпі на пісню Wellboy в кліпі на пісню "Стиль"

"Україна переживає нині трагічні події. Так історично склалося, на жаль, що свобода кожному поколінню українців давалася й дається дорогою ціною. Ми пам’ятаємо та шануємо всіх, хто пережив драматичні часи в історії нашої держави, — говорить Wellboy. — Сьогодні головна мета кожного з нас – це вистояти як фізично, так і емоційно задля перемоги над ворогом. Цією роботою ми хочемо підтримати українців і нагадати, що життя триває. Мабуть, чи не кожен у ці дні перебуває у виснаженому емоційному стані. Але попри щоденні новини, від яких стискається серце, такі почуття, як кохання, прості побутові позитивні емоції та підтримка одне одного завжди на часі. Це те, що нас врятує, ну й безумовно ЗСУ, за що їм низький уклін! Пісня „Стиль", звісно, це не ліки, але нам хотілося, хоч трішки підтримати кожного. Тримайте в тонусі ментальне здоров’я, одне одного та допомагайте нашій країні, хто чим може, бо в кожного свій фронт. І саме так ми обов’язково невдовзі переможемо".

Зрежисував відео Ілля Міхайлусь у співпраці із саундпродюсером Сергієм Рановим та продюсером проєкту Wellboy Євгеном Тріпловим. Сингл увійде до майбутнього альбому, над яким нині працює Антон Вельбой.

Нагадаємо, у липні Wellboy випустив пісню-маніфест "Ворогів на ножі", присвячену незламності українського народу.

Wellboy в кліпі на пісню "Стиль"

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.