До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Якби я була не я: новий кліп alyona alyona

"Якби я була не я" – один з найяскравіших треків у дебютному альбомі "Гармата" нової зірки української сцени alyona alyona. У ньому стає зрозуміло, чому Україна, а поступово і весь світ (про дівчину вже написали американський Vogue і New York Times) шаленіють від alyona alyona. Олена Савраненко тут демонструє весь свій голос, техніку і неймовірний флоу, за який її так люблять. Кліп зняв український художник та ілюстратор Сашко Даниленко, автор анімаційних кліпів для DakhaBrakha і ТНМК.

Вибір треку – не випадковий. "Мені подобається, як Олена відчуває і використовує українське слово. Тому я підтримав її ідею зробити кліп у формі ліричного відео – це прекрасний спосіб відобразити цю динамічну поезію візуально".

Реклама

"Пісню "Якби я була не я" сприймаю як маніфест всіх українських жінок і визнання їх внеску та важливості, що так часто недооцінюють. Відеоряд цієї роботи – це чиста імпровізація, де роль жінки показана через абстрактні образи", – додає художник.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.