До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Все, що потрібно знати про новий фільм Леді Гаги і Бредлі Купера

"Зірка народилася" – так називається режисерський дебют 43-річного актора Бредлі Купера. Актор починає по-великому: у свій перший фільм на головну роль він запросив Леді Гагу. "Зірка народилася" – мюзикл, який розповідає історію молодої співачки Еллі. Зробити кар'єру їй допомагає колись відомий кантрі-музикант Джейсон Мен (у виконанні Бредлі Купера).

Перший трейлер фільму команда представила на фестивалі CinemaCon, який зараз відбувається в Лас-Вегасі. Скептикам, які вважали, що непрофесійна актриса Леді Гага з роллю не впорається, Бредлі Купер відповів, що для нього співачка стала абсолютним "одкровенням". "У мене мурашки від її виконання у фільмі", – додав він.

Реклама

Перед початком зйомок, Леді Гага уклала угоду з Купером: вона погодиться на роль Еллі тільки в тому випадку, якщо актор у фільмі співатиме вживу. "Терпіти не можу музичні фільми, в яких актори співають під плейбек, і по їх губах видно, як вони намагаються синхронізуватися із записом. У нас все буде вживу". Бредлі Купер погодився – більше того, кілька композицій з фільму вони разом з Леді Гагою вже виконали на фестивалі Coachella.

"Зірка народилася" – ремейк одночасно декількох однойменних мюзиклів: 1937, 1954 і 1976 років. Роль юної співачки свого часу грали Джанет Гейнор, Джуді Гарленд і Барбра Стрейзанд. Для Гарленд, яка зіграла в цьому фільмі 1954 року, це була, фактично, автобіографічна стрічка і один з останніх фільмів в її кар'єрі. Всі три фільми були номіновані на "Оскара"; ймовірно, такі ж плани і у мюзиклу Бредлі Купера.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.