До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

"Вишні" — новий трек Wellboy

Музикант Антон Вельбой, який улітку полонив слухачів своїм гітом "Гуси", що ввірвався до 30 найпопулярніших треків українського Apple Musiс, випустив новий трек. "Вишні" — так називається нова пісня Wellboy: як і "Гуси", новий трек миттєво запам’ятовується й цілком може стати таким самим гітом (перший кліп Вельбоя має 10 мільйонів переглядів на YouTube).

"Вся пісня продумана так, щоб западати в душу і водночас не набридати, — розповідає про пісню Антон Вельбой. — „Я підкинув вишню в небо, не попав до рота" — це про те, що люди часто фантазують про своє майбутнє, але без докладених зусиль „підкинута вишня" не потрапить до рота. У мить, коли вишня підкинута й летить у повітрі, вам потрібна удача або майстерність, щоб вона потрапила у відповідну точку. Хочу подякувати всій команді, яка працювала над треком і кліпом, а окремо — дяді Юрі й Жені Тріплову, які, як і я, вклали душу в цей новий сингл!"

Реклама

Нагадаємо, Wellboy — новий протеже відомого українського музичного продюсера Юрія Бардаша (Quest Pistols, Гриби, Луна, YOURA). Антону всього 20 років. Він родом із села Грунь, Сумської області. Став відомий завдяки участі в 10-му сезоні шоу "Х-фактор" у 2019 році, де дійшов до фіналу. Цього літа Антон став учасників альбому Тіни Кароль "Молода кров": Тіна вибрала сім яскравих молодих українських музикантів і записала з ним дуети, щоб підтримати артистів-початківців.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.