До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У Києві виступить Ленні Кравіц

"Here to love" – масштабне світове турне Ленні Кравіца, в межах якого 13 червня музикант виступить у Києві. Це його перший за 12 років концерт в Україні.

55-річний Ленні Кравіц привезе до Києва свій 11-й альбом під назвою Raise Vibration – пластинку 2018 року, в якій він об'єднав рок-н-рол, фанк, блюз і соул. Кравіц – один з найбільших музикантів світу: володар чотирьох премій "Греммі", автор одинадцяти альбомів, які продали по світу сорокамільйонним тиражем. Як продюсер, він писав пісні для Мадонни і Aerosmith, з'явився в сольному альбомі Міка Джаґґера і грав на сцені з Девідом Боуві; знімався в блокбастерах – наприклад, у фантастичній сазі "Голодні ігри". Не байдужий Кравіц і до моди: він випускає власну лінію одягу, а кілька років тому став креативним директором Dom Pérignon.

Реклама

Як повідомляє організатор концерту, агентство Gas Concert, сетлист київського виступу – це хіти Fly Away, American Women, Let Love Rule і нова музика.

Концерт відбудеться 13 червня в Палаці спорту

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.