До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

У Києві виступить Бен Бьомер — нова зірка світової електронної сцени

27 серпня в Києві виступить Бен Бьомер — артист-відкриття світової електронної сцени, який представить свій новий довгоочікуваний альбом Begin Again.

Бен Бьомер

Реклама

Навіть найзапекліші адепти танцювальної сцени готові визнати: в останні роки в цьому жанрі помітно бракує нових імен і свіжих ідей, тому раптова яскрава поява талановитого берлінського саундпродюсера Бена Бьомера приємно тішить. Він сьогодні буквально всюди, а його дебютний альбом Breathing зібрав понад 50 мільйонів стримів. За розвиток кар’єри Бена взявся легендарний лейбл Anjunadeep, а досвідчені й імениті продюсери, від Boris Brejcha і Стефана Бодзіна до Bob Moses, називають його next bygones і високо цінують продюсерський талант.

Бен Бьомер

Також Бьомер — новий герой гучної серії відео Cercle. Випуск з його участю зібрав уже понад 10 мільйонів переглядів. Його знімали в одній з найкращих локацій Європи — долині повітряних куль у Каппадокії (Туреччина). Таємниця успіху Бена ще й у тому, що він бере за основу свого саунду чи не найтрендовіший жанр моменту — melodic house — і виводить це звучання на новий рівень якості, драматизму й глибини. Не забуваючи принагідно полонити всі чарти Beatport з треками для танцмайданчиків і вечірок, Бен іде ще далі. Зовсім недавно він анонсував другий альбом Begin Again, у якому поєднує melodic house з інді-роком, інді-попом та іншими жанрами, залучаючи до співпраці численних вокалістів і музикантів.

До Києва Бен Бьомер приїде з порцією ексклюзивних треків і вже відомими клубними гітами, серед яких дует з Яном Блумквістом Decade та інші роботи.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.