До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Українські інфлюенсери про виступ The Blaze

17 вересня Bacardi спільно з концертною агенцією H2D влаштували масштабну вечірку BACARDI DANCEFLOOR. В авіаційному ангарі, під кодовою назвою Terminal Dance, виступили провідні українські диджеї Pavel Plastikk і Smailov, а також спеціальний гість з Великої Британії Laurence Guy. Хедлайнером вечора став французький дует The Blaze, який зіграв у Києві один зі своїх вишуканих музичних сетів. Серед гостей вечірки можна було зустріти багатьох українських інфлюенсерів. Володимир Завадюк, Таню Муіньо, Наріман Алієв, Василь Гроголь і Валерія Ковальська прийшли послухати виступи артистів і поділилися своїми враженнями від заходу BACARDI DANCEFLOOR у себе в соцмережах і в коментарях для vogue.ua. Про атмосферу вечірки, музику й емоції читайте в нашому матеріалі.

Атмосфера

Вечірки BACARDI DANCEFLOOR заслужили репутацію одних з найяскравіших заходів. Цього разу відвідувачів дивували всім: від локації до рівня організації й зіркового лайнапу.

Реклама

Гостей події зібрали в Terminal Dance — авіаційному ангарі, розташованому на території Національного авіаційного університету в Києві. Разом з відвідувачами танцмайданчик величезного приміщення ділили старі моделі лайнерів і літаків. Сказати, що підсвічені різнобарвними вогнями повітряні судна мали ефектний вигляд, — нічого не сказати. Антураж заходу вражав і збуджував, повністю занурюючи в музичну подорож.

<b>The Blaze в Киеве Bacardi</b>

Музика

Відкрив вечірку український музикант Pavel Plastikk, найвідоміший своїми еклектичними сетами. Потім естафету перейняв британець Laurence Guy, який потішив публіку своєю вишуканою андеграундною музикою і підготував ґрунт для виступу хедлайнерів вечора — дуету The Blaze.

На виступ харизматичних французів всі чекали нетерпляче, адже їхній приїзд викликав чимало галасу серед шанувальників. Ажіотаж був виправданий — The Blaze зачарували присутніх своєю емоційною й душевною музикою, тисячі гостей насолоджувалися унікальним звучанням і аплодували кожному треку. До слова, The Blaze передусім відомі своїми глибоко зворушливими кліпами, що більше походять на документальні фільми. Про них ми розповідали в цьому матеріалі.

 Гийом и Джонатан Алрик Гійом і Джонатан Алріки (The Blaze)

Закривав вечірку відомий український диджей Smailov.

<b>The Blaze Bacardi</b>

Враження

У Terminal Dance можна було зустріти багатьох українських інфлюенсерів, які точно розуміються на хороших вечірках. Режисер Наріман Алієв, готельєр Василь Гроголь, продюсер Володимир Завадюк, режисерка Таню Муіньо і дизайнерка Валерія Ковальська поділилися своїми враженнями від заходу BACARDI DANCEFLOOR в спеціальних відео і коментарях для vogue.ua.

"Я вважаю, що культура проведення вечірок у незвичайних локаціях — це дуже важливо з кількох причин, — розповідає Василь Гроголь. — По-перше, це розширює карту міста. По-друге, дуже цікаво відкривати для себе місця з історією, які просякнуті своїми легендами й смислами. Тут і музика по-іншому звучить, і сам почуваєшся частиною чогось більшого".

Володимир Завадюк також акцентує на тому, що для нього дуже важливі незвичайні локації для вечірок. "Як естет, щоразу потрапляючи до такої локації, я надихаюся на нові ідеї, — розповідає Володимир. — Упевнений, що таких локацій у нашому місті дуже багато, і я підтримую ініціативу Bacardi організовувати вечірки в таких нестандартних місцях".

Режисер Наріман Алієв: "Насправді я вважаю, що люди прикрашають локацію і роблять її затишною та унікальною. Якщо говорити про Terminal Dance, то це була ще додаткова можливість ознайомитися з надбанням, що є в НАУ. Бо, гадаю, іншої можливості потрапити туди в мене б не було".

"Запам’яталося найбільше те, що було дуже атмосферно й були правильно виставлені сет-зони. Попри дощовиту погоду була велика кількість людей: хтось був на терасі, хтось на вулиці, хтось усередині, але була загальна крута атмосфера серед людей, які прийшли. А це відбувається рідко на таких масштабних івентах", — додає дизайнерка Валерія Ковальська.

"Секрет The Blaze, безумовно, в естетиці, — коментує Володимир Завадюк. — Їхня музика сексуальна, але водночас дуже інтелігентна. Це елітарна музика з великою кількістю гарного саунду. Вона не для кожного й не для всіх, під неї хочеться невпинно творити".

Кожен, хто був присутній на виступі, підтвердить, що The Blaze — максимально талановитий дует, дуже багатогранний і різнобічний. Це музика, що змушує рухатися, любити, надихатися й мимоволі пританцьовувати. Говорячи про The Blaze, Валерія Ковальська зазначає особливу, грамотну й гармонійну комбінацію танцювальної музики дуету, яка зачіпає ще й емоційно: "Їхнє звучання пасує як для вечірок, так і для особистого перебування з музикою. У них є геніальне поєднання трохи комерційної, трохи революційної, і трохи ретро-tech музики. І мені здається, вони мають ідеальний смак у музичному звучанні".

"Класна вечірка — це коли всі частини пазла складаються в один: локація, артист, хороший звук, крута організація івенту, немає черг, крутий барний продукт і, звісно, круті люди навколо, — резюмує Василь Гроголь. — На вечірці Bacardi були всі ці складники!".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.