До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Тіна Кароль випустила альбом і кліп-трилогію "Знайти своїх"

У свій ювілейний рік, присвячений 15-річчю на сцені, Тіна Кароль випускає альбом і відеороботу "Знайти своїх", підбиваючи підсумок великого творчого шляху.

Тіна Кароль випустила новий альбом і кліп-трилогію "Знайти своїх", що складається з трьох великих пісень однойменного нового альбому. Його співачка називає "емоційним пазлом", який складається у відповідь на запитання: "У чому криється щастя?". У відео Тіна виконала роль героїні, якій люди довірили найпотаємніше своїх душ. Для одних Тіна рятувальний круг, для інших — справедливий вирок. Щастя в житті кожної людини полягає у знайденні.

Реклама

Зрежисував трилогію Стас Морозов. Він об’єднав в одну цілісну історію три пісні-зізнання співачки: "Знайти своїх", "Човник" та "Небо". Цей кліп став наймасштабнішою відеороботою співачки й водночас її найпроникливішою музичною сповіддю. Для зйомок в трилогії Тіна Кароль вибрала наряд бренду David Koma.

"Знайти своїх — це щастя, втратити — випробування. Але знайти „своїх" можливо тільки тоді, коли перестаєш шукати", — каже Тіна.

Обкладинкою альбому "Знайти своїх" стала скульптура знаменитого українського митця Володимира Цісарика, який закарбував співачку в образі сильфа, що стоїть на землі на двох тендітних пір’ях своїх крил.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.