До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Тіна Кароль заспівала дуетом з гуртом KAZKA

Тіна Кароль випустила дуетну пісню "Зірочка" з гуртом KAZKA. Це перший трек з українськомовного альбому дуетів "Молода кров", вихід якого присвячений 30-річчю Незалежності України.

Саша Зарицкая и Тина КарольСаша Зарицька і Тіна Кароль

"Пісню „Зірочка" написав Дмитро Ципердюк дуже давно. Вона була неймовірно популярною в моєму рідному місті Івано-Франківську, я слухала її ще школяркою. Завжди вірила, що „Зірочка" — всеукраїнський і міжнародний гіт. Багато років мене не покидала думка й бажання виконати цю пісню.

Реклама

Я запропонувала гурту KAZKA заспівати "Зірочку" в дуеті: вони, як ніхто інший відповідають танцювальному, етнічному, легкому настрою пісні. Саша Зарицька — єдина виконавиця, яка змогла б так невимушено виконати цей майбутній гіт", — розповіла Тіна Кароль.

Тина Кароль и группа KAZKAТіна Кароль і гурт KAZKA

Солістка гурту KAZKA Олександра Зарицька каже, що не так давно сама була в ролі артистки-початківки: "Ми з гуртом KAZKA пройшли не довгий, але тернистий шлях. І знаємо не з чуток, як складно молодим музикантам доносити свою творчість до багатомільйонної аудиторії. Тому, ми з радістю вирішили підтримати проєкт „Молода кров" і прилучитися до чудової ініціативи Тіни. Ми впевнені, що наш спільний трек „Зірочка" — чудовий старт цього великого й такого важливого для всіх музикантів проєкту".

Реліз альбому дуетів "Молода кров" відбудеться 20 серпня. До альбому ввійшли дуети Тіни Кароль українською мовою з артистами нової формації. Місія цих колаборацій у тому, щоб поповнити каталог української музики сучасними піснями, а також відкрити для широкої аудиторії нові імена.

Ближче можна познайомитися з усіма героями альбому "Молода кров" у ролику про його створення на YouTube-каналі Тіни Кароль. Зазначимо, що проєкт "Молода кров" виходить за інформаційної підтримки Міністерства культури та інформаційної політики України.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.