До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Тіна Кароль — зірка вересневого номера Vogue UA

Співачка Тіна Кароль — головна героїня вересневого номера Vogue UA. Цього року вона відзначає 15-річчя музичної кар’єри, а 18 вересня виходить новий альбом співачки "Знайти своїх". У відвертому інтерв’ю Vogue UA Тіна розповіла не тільки про нову музику, а й про те, що полюбляє робити у власному саду, коли з попдіви перетворюється на звичайну жінку; як доглядає за собою та що думає її 13-річний син Веня про популярність мами.

Шкіряний комбінезон, Dior; шкіряні туфлі, Gianvito Rossi
Сукня з віскози й поліаміду, Galvan London; шкіряні туфлі, Gianvito Rossi; сережки, латунь, штучні перли, Saint Laurent

"Моя пристрасть — це флірт, який ні до чого не зобов’язує, — каже співачка в інтерв’ю. — Флірт на сцені з глядачем. Мені цього досить. Звісно, жінці потрібен чоловік. Мій чоловік у моєму житті був — і він з’явився саме в ту мить, коли був потрібен. Він фактично витягнув мене з усіх лих. Якби не Женя, могло б не відбутися тієї Тіни Кароль, з якою ви сьогодні спілкуєтеся. Зустріч із Женею — це доля, не кожному так щастить. Що мені судилося далі — не знаю. Я в цьому сенсі фаталістка".

Реклама
Бавовняна сорочка, Frame

Знімання з Тіною для вересневого номера ми провели в Нью-Йорку. Його автор — фотограф Грег Суолс, якому позували Кім Кардаш’ян, Кайлі Дженнер і Кеті Перрі, а стиліст — Ганна Зюрова. В образах Dior, Saint Laurent, Miu Miu і Brandon Maxwell Тіна, жінка-вамп української попсцени, почувалася легко й невимушено.

Вовняний пуловер, Miu Miu

Текст: Дарина Слободяник

Фото: Greg Swales

Стиль: Anya Ziourova

Зачіски: Riad Azar @Art Department

Макіяж: Natasha Strilchuk

Продюсери: Alexey Galetskiy @AGPNYC, Ryan Fahey @AGPNYC

Асистенти фотографа: Jana Schuessler, Casey Franklin

Асистент стиліста: Alexa Levine

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.