До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

The Weeknd став хедлайнером шоу Super Bowl 2021

The Weeknd стане головним музичним виконавцем шоу під час перерви фінальної гри за звання чемпіона Національної футбольної ліги Сполучених Штатів Америки наступного року.

The Weeknd для After HoursThe Weeknd для After Hours

NFL, Pepsi та Roc Nation оголосили, що володар премії "Греммі" The Weeknd очолить шоу Super Bowl 7 лютого на стадіоні Raymond James у Тампа-Беї, штат Флорида. Сам музикант поділився новиною у власних акаунтах у соціальних мережах.

Реклама

The Weeknd приймає естафету від Дженніфер Лопес і Шакіри, які виступали на Суперкубку у 2020 році. За даними Fox, їхній виступ подивилося близько 103 мільйонів глядачів у прямому ефірі. Цього року The Weeknd випустив четвертий студійний альбом After Hours, який став найпопулярнішим R&B альбомом за всю історію музики, тому має всі шанси виступити не менш успішно, ніж попередники.

Невідомо, як саме триватиме Суперкубок у 2021 році, оскільки кількість хворих на COVID-19 на території США зростає. Згідно з повідомленнями, кількість посадкових місць на стадіоні Raymond James у Флориді буде зменшено до 20%. Всі присутні мають бути в масках, а сидіння розмістять на відстані не менш як 1,5 м одне від одного. Також до кінця не зрозуміло, чи відбудеться гра в лютому, оскільки НФЛ передбачає, що її можуть перенести на березень.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.