До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

SunSay презентував новий сингл та відео "Гори до тла"

Минулий рік змусив кожного з нас замислитися про крихкість життя — і навчитися цінувати те, що маємо. Про це — новий трек "Гори до тла" гурту SunSay, який написав Андрій Запорожець у розпал першого локдауну.

"Пісню написано в самий розпал першого локдауну, коли переважало почуття невизначеності. Кожен захід сонця здавався прекрасним від усвідомлення крихкості життя... Фраза „гори до тла" спала на думку, коли я дивився на призахідне сонце, — розповідає про сингл лідер гурту SunSay Андрій Запорожець. — Це пісня про цінність людського життя, нагадування про те, що все може закінчитися будь-якої миті й у якомусь сенсі це залежить від кожного. Пандемія й локдаун дуже розділили нас — саме тому нам варто ще більше згуртуватися. Маю на увазі все людство".

Реклама

Співрежисерами відео стали Андрій Запорожець і Олександр Добрев. Останнього добре знають в українському музичному оточенні: досвідчений фотограф і оператор, за останні роки він встиг попрацювати з першим ешелоном українських музикантів, від ONUKA до Alyona Alyona. Знімали кліп на базі відпочинку "Дивний острів" у Харківській області, на березі річки Сіверський Донець. Залиті м’яким сонцем краєвиди стали ідеальною декорацією для спокійної історії кохання. Ну а ключовий образ кліпу — яскраве, ніби у вогні сонце — на фінальних кадрах напевне впізнає кожен: це фото сонця, зроблені влітку 2020 року автоматичним космічним апаратом Solar Orbiter. Знімки облетіли весь світ.

Обложка сингла Обкладинка синглу "Гори до тла"

Нині гурт SunSay працює над новим матеріалом. До нового альбому SunSay ввійдуть недавно випущені треки "Будешь ли ты со мной", "Снежно" и "Тонкая нить". "Записати новий альбом — непросте завдання, тому що нас розкидало по світі. Ми хочемо все робити максимально аналогово, використовувати живі струнні й духові, тому процес тривалий. Якщо описати настрій майбутнього альбому кількома словами, то це ніби Муслім Магомаєв робить запис на американській студії Motown Records! У жанровому плані це буде retro soviet soul funk", — каже Андрій Запорожець.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.