До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 яскравих виступів Arctic Monkeys

13 червня, в цей день 2003 року, Arctic Monkeys зіграли свій перший концерт в пабі The Grapes в Шеффілді. Це був скромний початок: хлопці заробили всього 27 фунтів стерлінгів з продажу квитків. Чи підозрювали вони, що станеться протягом наступних п'ятнадцяти років?

<b>AM photos</b>

Реклама

Чотири підлітки з Шеффілда починали з каверів на White Stripes, а сьогодні стали рок-н-рол-гігантами і хедлайнерами всіх головних фестивалів світу жодна інша група їхнього покоління не користувалася таким запаморочливим успіхом. Кожна нова глава Arctic Monkeys наповнена значущими шоу. На честь 15-річчя з першого виступу групи, Vogue.ua вибрав 5 найбільш знакових концертів за всю кар'єру музикантів.

Reading Festival, 2006

Завдяки MySpace і всесвітній мережі, популярність Arctic Monkeys розросталася, як лісова пожежа, що зробило їх найбільшою не підписаною групою в світі на той момент. Після підписання контракту з Domio 2005 року, вони виступили на крихітній сцені на фестивалі Reading. Незважаючи на скромність сцени і того факту, що хлопці грали в обід, на їх виступі зібрався натовп. Через рік організатори просто не могли не зробити їх хедлайнерами фестивалю.

Don Valley Bowl, Шеффілд, 2011

На момент цього виступу група випустила четвертий альбом "Suck It And See" і продемонструвала новий твердий рок-напрямок. У рідному місті, на великій арені з чудовим шоу Don Valley Bowl точно потрапляє в список найкращих перфомансів Arctic Monkeys.

Олімпійські ігри, 2012

На відкритті літніх Олімпійських ігор в Лондоні 2012 року група засліпила всіх присутніх виконанням пісні "I Bet You Look Good On The Dancefloor" і кавером на пісню The Beatles "Come Together".

Фестиваль Glastonbury, 2013

На Glastonbury 2013 року Arctic Monkeys вдруге стали хедлайнерами головної сцени фестивалю. Цей перфоманс також потрапляє в список найкращих концертів за всю кар'єру групи.

Radio 94/5, 2014

Алекс Тернер дуже вміло справляється з акустичною гітарою, що додає композиціям з альбому "AM" нових відтінків і сенсів.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.