До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Презентація поетичного проєкту "Я — жінка"

30 вересня в київському ресторані KRITIKOS відбулася презентація проєкту "Я — жінка", головна ідея якого — привернути увагу до сили й енергії жіночої краси, здатної змінити багато чого в цьому світі.

Ініціаторами проєкту стали співачка Таня Амірова (GOLDA), засновниця модного бренду The Body Wear Марія Яслінська, власниця ресторану KRITIKOS Катя Любчик і режисерка Аліна Діанова, які змогли зібрати в одному атмосферному мініфільмі дуже різних дівчат — одночасно сильних і слабких, тендітних і неймовірно мужніх, що надихають і не бояться брати на себе відповідальність. Також у зніманні взяли участь Діана Ставніцер, Валерія Гузема, Лідія Арфуш, Фаїна Тедеєва, Марина Полканова, Віолетта Федорова і Юлія Зима, а найкращим саундтреком до цієї чуттєвої історії стали однойменні вірші Тані Амірової.

Реклама

"Жіноча сила спонукає сонце сяяти яскравіше, перетворює похмурий день на сонячний, і навіть найпростіше, на перший погляд, — стає геніальним", — поетично описує проєкт Таня Амірова і каже, що дуже легко написала вірш "Я — жінка" й спершу навіть не мріяла, що в нього з’явиться таке сильне візуальне наповнення.

Таня Амірова

Дизайнерка Марія Яслінська розповідає, що вона з особливою охотою підбирала образи для героїнь, які найкраще б увиразнювали їхній характер: "Хтось із них не уявляє себе без струмливих суконь, комусь зручніше в костюмі-двійці, а хтось робить ставку на спорт і вирішує мільйон справ за день у комфортних велосипедках, лише накинувши на плечі плащ, — головне, що вони почуваються впевнено". Режисерка Аліна Діанова звертає увагу на фінальну частину відеороботи: "Тільки подивіться на щирі погляди героїнь, які розповідали лише очима свої найпотаємніші мрії, адже тільки „Всередині знайдеш відповідь з мільйона потрібних слів..."".

<b>Kritikos_1</b>

На один вечір ресторан KRITIKOS перетворився на справжнє місце жіночої сили, а презентація мініфільму "Я — жінка" стала яскравим фіналом однойменного творчого вечора, сповненого віршів, музики й усмішок.

<b>Kritikos_2</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.