До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Прем'єра: новий сингл Джамали "Крила"

Українська співачка Джамала, котра зараз очікує народження первістка, випустила новий сингл під назвою "Крила". Музику до композиції вона написала самостійно, а автором тексту стала Тетяна Мілімко.

"Пісня "Крила" про те, що кожному з нас потрібна підтримка інших людей. Я не люблю поняття self-made, тому, що, на мій погляд, воно не дуже точне і підносить нас над іншими. Ми народжуємося в певних сім'ях, батьки направляють нас, виховують, вкладають в нас свою любов. На кожному етапі нашого життя зустрічаються люди, які нам допомагають, надихають і окриляють, – розповідає співачка. – Особливо це важливо в важкі хвилини, коли ти сидиш і думаєш: "Ну чому я? Чому саме мені дістаються найскладніші випробування? Чому інші люди живуть щасливо, а я – найнещасніший?". У ці хвилини тобі й потрібні ці крила – чи то віра, чи то янгол, чи кохана людина поруч".

Реклама

Читайте також

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.