До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Прем'єра: тибетські монахи в новому кліпі SunSay

Гурт SunSay, яка в цьому році відзначає 10-тиріччя, представляє прем'єру – кліп на пісню I know what's right. Для зйомок кліпу лідер гурту Андрій Запорожець вирушив у Тибет, а героями відео поруч з Запорожцем стали тибетські монахи. За словами музиканта, це відео – історія про пошук будинку всередині себе.

I know what's right – саундтрек до фільму "Шафранове серце" режисера Павла Маклая. Цей проект благодійний – кошти, отримані від прокату фільму, підуть на підтримку буддійського монастиря Дрепунг Гоманг. "Пісня чекала свого часу більше п'яти років, – розповідає Андрій Запорожець. – Ми записали першу версію у Франції з Джоном Форте. Коли режисер Павло Маклай показав мені уривки з фільму "Шафранове серце", знятого в тибетському буддійському монастирі в Індії, я з радістю погодився брати участь у саундтреку. Послухавши пісню 'I know what's right' разом, ми відразу зрозуміли, що вона ідеально пасує до історії хлопчика-ченця, головного героя фільму".

Реклама

Почути цю пісню, а також старі хіти гурту можна буде 24 листопада в клубі Sentrum.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.