До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Що слухати: одеський музичний проєкт Bedroom Music

Bedroom Music — новий музичний проєкт, що походить з Одеси. Його придумали джазовий музикант, піаніст і композитор Андрій Показ і вокалістка та продюсерка Анастасія Показ. Проєкт виник ще до карантину, але нині набув особливо актуального змісту: концерти записують в одеській спальні, яку перетворили на міністудію. Автори називають Bedroom Music уособленням одеського вайбу, а його ідея — колаборації музикантів з усього світу. За кілька місяців у ньому брали участь безліч музикантів: вокаліст групи De-Phazz Карл Фрієрсон, піонер детройтського гіп-гопу Vernon Piano, госпел-діва Ingrid Arthur, Олег Скрипка, співачка LAYA.

У новому випуску взяв участь гіп-гоп-артист з Амстердама Енді Нінвейл (всі лайви з участю західних артистів записано ще до карантину). Енді Нінвейл — учасник багатьох джазових фестивалів, бітбокс-батлів і талановитий імпровізатор. Разом з одеськими музикантами Енді записав живу гіп-гоп сесію на основі своїх двох треків Than I said nothing та Imagination. За браком концертного життя цей розкішний 9-хвилинний лайв, записаний в одеській спальні, — найкращий подарунок, який можуть зробити музиканти своєму слухачеві. У наступних випусках Bedroom Music буде багато українських музикантів — не проґавте.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.