До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Подарунки для ЗСУ: співачка Lida Lee анонсувала благодійну місію у свій день народження

Lida Lee й далі активно допомагає військовим та працює на перемогу України. Співачка й засновниця волонтерського штабу у Вінниці запустила благодійний збір з нагоди свого дня народження. Серед небайдужих, які задонатять, артистка розіграє подарунок від себе – жилет "Настане час" та лімітовані тату від бренду Tatooshka.

Lida Lee у спецпроєкті Vogue UA до Дня Незалежності УкраїниLida Lee у спецпроєкті Vogue UA до Дня Незалежності України

Мета артистки – наблизити якнайшвидше перемогу України й допомогти волонтерському штабу "Курган & Agregat" у їхній щоденній копіткій роботі. "Це буде найкраще привітання та подарунок", – пише Lida Lee на своїй сторінці в Instagram.

Реклама

Щоб долучитися до привітання співачки й допомоги волонтерам, треба зробити донат від 100 гривень і написати в коментарях під дописом співачки "подарунок для ЗСУ".

Нагадаємо, від початку повномасштабного вторгнення співачка створила волонтерський штаб у Вінниці, в якому разом з командою відшивала жилети для бронепластин та кишені під гранати й магазини. Тільки за перший місяць роботи команда Lida Lee надіслала 740 жилетів та 100 підсумків для магазинів бійцям ЗСУ.

Щоб задонатити, переходьте за посиланням.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.