До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Плейлист: що слухає Том Крелл з проєкту How To Dress Well

13 вересня у клубі Closer вперше виступить How To Dress Well – під цим ім'ям працює електронний музикант та композитор Том Крелл. У Києві музикант представить свій новий альбом The Anteroom, який він називає психоделічним, а також нове аудіовізуальне шоу. "Ви побачите унікальний сценічний сетап з відеорядом, який реагує на голос музиканта, та інструментами, які звучать або тихнуть залежно від голосу їхнього творця", – кажуть організатори. Напередодні концерту у Києві Том Крелл поділився з Vogue.ua музикою, яка звучить у його плейлисті.

Том Крелл
Afterlife by Palmistry

Несамовита музика!

Реклама
Space by Erika de Casier

Ця пісня така хороша! Трохи ностальгічна, але дуже свіжа. Essentials – один з моїх улюблених записів 2019 року.

Condition by Organ Tapes

Ця пісня переносить мене в інший вимір: я відчуваю, що лечу по трасі на пасажирському сидінні з опущеним вікном та спостерігаю, як моя рука прорізає повітря, як сонячне світло ловить хмари, та міркую, що життя – єдине, що я коли-небудь пізнаю.

Re-identity by CFCF

Моя улюблена пісня з записів CFCF – такий красивий і рухливий трек.

Sprawy by Wojciech Bakowski

Альбом року. Абсолютно єдина в своєму роді музика від справжнього фріка. Я люблю енергію, яка є в цьому треку: перехід від лірики до веселого, а потім тривожного, схвильованого настрою. Блискуча і складна музика у всій красі.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.