До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Плейлист: що слухає група Sofi Tukker

24 березня в Києві виступить американський гурт Sofi Tukker, який цього року був номінований на "Греммі" в категорії "Найкращий танцювальний альбом". Sofi Tukker не чув тільки ледачий: їх треки звучать у рекламі Apple і Fifa, а нещодавно музиканти представили новий альбом Treehouse. Напередодні концерту Софі Гаул-Велд і Такер Галперн спеціально для Vogue.ua вибрали п'ять улюблених музикантів, які найчастіше звучать у їх плейлисті.

Bomba Estereo

Одна з наших улюблених груп. Свіжа новина: ми представимо з ними спільний трек зовсім скоро.

Реклама
Armin Van Buuren

У нас є традиція слухати Арміна ван Бюрена перед кожним виходом на сцену. Його музика діє на нас як наркотик, тільки краще.

LP Giobbi

LP Giobbi – рок-н-рольниця з душею диско-діви. Вона – наш улюблений музикант і наша улюблена людина, і як раз зараз перебуває з нами в турне. Її музика в хорошому сенсі дика. Ми щасливі, що працюємо в одному лейблі і разом будуємо наш Animal Talk (лейбл, з яким співпрацюють Sofi Tukker і LP Giobbi – прим.авт.)

Boii

Boii також частина нашої сім'ї в Animal Talk. Вони складають дуже спекотну і танцювальну музику.

Henri

Дуже талановита діджей з Лос-Анджелеса. Захоплюємося її талантом продюсера і дуже вдячні за ремікс, який буквально недавно вона зробила на наш трек Benadryl.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.