До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Співачка Луна випустила спільну колекцію з Антоном Белінським

ЛУНА х Anton Belinskiy – так називається нова колекція, яку цього літа представляє співачка Луна і дизайнер Антон Белінський. Перші світшоти і футболки з'явились в продажі на фестивалі Atlas Weekend 7 липня, напередодні концерту Луни.

"Щоб почався зв'язок, достатньо просто повірити один одному і подивитися, як далеко вас це заведе. Колаборація ЛУНА х Anton Belinskiy довгий час уявлялась нам у спільних снах – і нарешті настав її час втілити в життя", – розповідає співачка. Дизайнер Антон Белінський і Луна дружать багато років, так що ця колаборація – логічне продовження їхньої дружби і схожих поглядів на світ і творчість.

Реклама

"Ми з Антоном завжди підтримуємо тих, хто молодий душею і тілом. Сьогодні ми відгукуємося на поклик близьких нам людей, які мріють про доступну і красиву "уніформу", – розповідає Христина Бардаш (Луна). Нагадаємо, що це не перша модна колаборація популярної співачки. Так, на світшотах з колекції Poustovit & TAGO весна-літо 2017 можна знайти цитати з пісень Луни, а минулого року співачка знялася в лукбуці грузинського бренду Anouki Resort 2018.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.