До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Пісні про кохання: плейлист Джамали

Напередодні Дня Святого Валентина українські музиканти діляться музикою, яка створює їх романтичний настрій. Починає спецпроект Джамала, яка минулого року вперше стала мамою. "Для мене День Святого Валентина – це, перш за все, день, який закохані можуть провести разом. Ідеальний саундтрек – фанк і downtempo", – говорить співачка.

Джамала
RY X – YaYaYa

Коли складала цей плейлист, не могла не додати у нього абсолютно унікального артиста RY X. Я познайомилася з ним три роки тому на його концерті в ПБК у Києві. З тих пір ми підтримуємо зв'язок, переписуємося, обмінюємося музикою. Ця пісня відразу зачаровує сексуальним голосом і саундом. До речі, вона з нового альбому, який має вийти 15 лютого.

Реклама
James Blake – I’ll Come Too

Ще один мій улюбленець, володар унікального композиторського мислення та тембру. Пісня дуже виділяється у новому альбомі, нагадує легку джазову баладу. Її могла б заспівати Джоні Мітчелл, є щось спільне в інтонаціях і мелодиці. Я знаю, що Джеймс Блейк, як я, великий шанувальник її творчості. Тому нічого дивного. А ще ця пісня – дуже романтична.

Anderson Paak – Tints (feat. Kendrick Lamar)

Сьогодні Андерсон Паак і Кендрік Ламар – дві абсолютні величини в хіп-хопі. Крім того, вони проводять дуже якісну ревізію соул-музики 70-х, яку я дуже люблю. Мені здається, що ця пісня доречна для танців з коханим.

Chaka Khan – Like Sugar

Chaka Khan не втрачає своєї актуальності вже п'яте десятиліття! У цій пісні густо змішані соул, фанк і диско, якраз те, що потрібно для продовження романтичної дискотеки.

Rhye – Waste

Коли з'явився альбом Rhye, я носила під серцем Емірчика. Ця пісня, зі своїми красивими струнними інструментами і вокалом, що зачаровує, мене просто вразила. Пам'ятаю, я їхала в машині і записала сторіз, де заспівала фрагмент Waste і позначила #Rhye. Ми почали діалог, і з'ясувалося, що у нього є українське коріння! Думаю, цей трек буде чудовим для завершення Дня закоханих.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.