До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Образи Versace й LUVI в новому кліпі співачки ETOLUBOV

Новий кліп для артистки ETOLUBOV створив Алан Бадоєв. Щоб підготувати відео на трек "Манго", команда вирушила на Сейшели, де на березі Індійського океану зафільмувала гарну історію із запальними танцями на тлі мальовничих краєвидів. За словами співачки, знімання відбувалося в екстремальних умовах: команда працювала майже безперервно чотири дні під тропічною зливою, що ускладнювало й так непросту хореографію кліпу.

У кадрі артистка з’являється в ефектних образах Versace, а також у сукні українського бренду LUVI. Зокрема, у блакитній сукні VERSACE співачка танцює в головній сцені кліпу, перебуваючи всередині перламутрової мушлі, — згідно із задумом Алана Бадоєва та ETOLUBOV, це алюзія на картину "Народження Венери" Сандро Боттічеллі. Стилізувала кліп сама співачка.

Реклама
"Ми готувалися до знімання „Манго" довго й обговорювали образи також не один тиждень, — розповідає ETOLUBOV. — Я завжди знаю, який вигляд повинна мати в кліпі. У мене з’явилася ідея, я намалювала у власній голові образ — а потім вже підібрала до нього одяг. У мене було чимало референсів, які ми разом з Аланом розбирали, оцінювали, що нам ближче по духу, за настроєм і посилом для цієї роботи. Генерували багато ідей і безпосередньо в процесі обговорення".

"Образи для кліпу — це завжди командна робота, — продовжує артистка. — Дизайнери LUVI, які працюють зі мною вже над третім кліпом, втілюють усі наші ідеї й уносять свої корективи, щоб у вбранні було зручно рухатися й танцювати. І, найголовніше, — щоб воно мало в кадрі крутий вигляд. Але не обійшлося без складнощів: наприклад, у жорсткому корсеті Versace було боляче підносити руки. Подібні речі створені радше для fashion-шоу й не пристосовані для танців і знімання кліпу, зате це справжні витвори мистецтва. Безумовно, вони додали певної естетики в наш кліп. Всі речі після знімання залишилися в мене. Я не ношу їх у повсякденному житті або на заходи, але планую використовувати на концертах".

Саундпродюсер синглу "Манго" — Євген Філатов (The Maneken).

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.