До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Нове ім’я: АСАФАТОV і його дебютний кліп "Море"

АСАФАТОV — український музикант, характерний хрипкий тембр якого вам напевне знайомий. Сергій Асафатов (справжнє ім’я артиста) — учасник десятого сезону шоу "Голос країни", що дійшов до суперфіналу в команді Дмитра Монатика. Після успіху в шоу артист почав сольну кар’єру і випустив дебютний кліп на пісню "Море". Над композицією працював один з найвідоміших продюсерів країни Віталій Телезін, який робив записи для гуртів "Океан Ельзи", "Ляпис Трубецкой", "Друга Ріка".

Пісню "Море" написано під час подорожі до Гданська, а знімали кліп на злітно-посадковій смузі аеропорту "Бориспіль". Зрежисував кліп Віктор Скуратовський, відомий передусім завдяки співпраці з групою "Друга Ріка". Спеціально для відео Асафатову довелося навчитися їздити на спортивному мотоциклі.

Реклама

АСАФАТОV
АСАФАТОV

34-річний АСАФАТОV — досвідчений музикант. Сергій кілька років був лідером і гітаристом колективу "Jazzforacat", для якого складав всі композиції. Він грає на багатьох музичних інструментах. Нині артист працює над дебютним альбомом, для якого вже записано близько 40 демо.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.