До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Дівоча солідарність у новому кліпі ROXOLANA і гурту KAZKA

Співачка ROXOLANA і гурт KAZKA представили кліп на пісню "Не своя", написану на вірші поета-футуриста Михайля Семенка. Пісня поповнила дебютний альбом Ukraine Is співачки ROXOLANA, присвячений єднанню української поезії та сучасної музики.

Реклама

ROXOLANA й Олександра Зарицька, солістка гурту KAZKA, з’явилися в кліпі в незвичних образах: ROXOLANA виконала "божевільний" танець, а Олександра перевтілилася в білявку й розпиляла машину. Така емоційність зумовлена ​​ідеєю кліпу: за сюжетом головні героїні стикаються із чоловічою зрадою й допомагають одна одній провчити бойфрендів.

Олександра Зарицька, солістка гурту KAZKA

"На зніманні кліпу ми добре повеселилися, — згадує Олександра Зарицька. — Але насправді це відео про взаємопідтримку, яка особливо потрібна тоді, коли хтось із нас переживає обман або зраду. Ми з Роксоланою показуємо, що дружба й дівоча солідарність здатні перемогти будь-які негаразди".

Знімання кліпу "Не своя"

"Я рада, що Саші сподобалася ідея й вона погодилася на всі експерименти, — розповідає авторка пісні ROXOLANA. — Мені приємно, що пісню вже активно слухають і по-новому відкривають для себе поезію Михайля Семенка". Також ROXOLANA додає, що дівчата мають не змагатися, а підтримувати одна одну.

ROXOLANA

Новий трек "Не своя" ввійшов до дебютного альбому Ukraine Is співачки ROXOLANA і до альбому SVIT гурту KAZKA. Над кліпом для пісні працював режисер Мітті Місюра, за стиль відповідав Євген Примаченко, хореографію ставила Марина Кущева.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.