До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

На великому екрані: Spice Girls знімаються в новому фільмі

У кінці травня культовий гурт Spice Girls вирушив в перше турне після возз'єднання, а вже сьогодні, як повідомляє The Hollywood Reporter, стало відомо, що дівчата знімаються в повнометражному фільмі. "У Spice Girls була ідея, яку ми розвиваємо, – інтригує президент Paramount Animation, Мірей Сорія. – Вони максимально залучені". Хоча назва поки не оголошена, відомо, що фільм покажуть 2020 року. До слова, єдиний попередній фільм гурту отримав культовий статус і приніс понад 100 мільйонів доларів з усього світу. Студія підтвердила, що над фільмом працює вся п'ятірка – в тому числі і Вікторія Бекхем.

Нагадаємо, що наприкінці травня група возз'єдналася після довгої перерви. Перший концерт Емма Бантон, Джеррі Голлівелл, Мелані Браун і Мелані Чісхолм дали в Дубліні. Вікторія Бекхем до них не приєдналася, але привітала групу з возз'єднанням в своєму Instagram. 13, 14 і 15 червня група дасть, мабуть, найважливіші концерти в межах туру – на стадіоні Вемблі в Лондоні. "Spice Girls належать не тільки нам – це група усього світу, – розповіли учасниці в інтерв'ю британському Vogue. – На початку нашого шоу на екранах з'являються слова: "Ми вітаємо людей будь-яких віку, рас, гендерних ідентичностей, всіх країн, сексуальних орієнтацій, релігій і переконань. Це наше послання. Ми любимо вас всіх".

Реклама

Тим часом, поки шанувальники гадають, якою буде стрічка про Spice Girls, Vogue.ua пропонує подивитися, як прямо зараз проходить тур групи:

<b>spice girls</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.