До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Ексклюзив: Mykki Blanco про дитинство, свободу і зв'язок з природою

В інтерв'ю для Vogue UA відомий музикант і активіст Mykki Blanco розповів про щасливі дитячі спогади, свободу і любов, важливість зв'язку з природою.

Як би ти себе описав позаземним істотам?

Реклама

Доброго дня, мене звуть Mykki, я довго чекав цього моменту. Я завжди знав, що ми ніколи не були самотніми в цьому всесвіті і я завжди вірив, що ми безумовно не найпросунутіша цивілізація. Тепер, якщо ви не заперечуєте, я запитаю у вас... ви могли б розповісти мені про якісь моменти історії людства, коли ми помилилися?

Що в природі вражає тебе найбільше?

Те, як природа завжди дбає про себе. Gaia – це природна операційна система самообслуговування, Земля ніколи не нехтує собою, це терпляча планета і вона завжди гармонійна в радикальному хаосі екосистем.

Який колір веселки твій улюблений і чому?

Індиго і фіолетовий. Я думаю тому, що це такий королівський колір і досить духовний, і, можливо, я відчуваю, що його трохи рідше можна побачити в природі.

Твій найзворушливіший і найніжніший дитячий спогад?

Я усвідомив, що у мене гостра як бритва пам'ять на деякі події мого дитинства, і коли я згадую їх, це дивне відчуття. Тому що я згадую їх розумом дитини і все ж дивлюся на все через призму дорослого. Я пам'ятаю час, коли я був дуже малим, ми з сестрою залазили на ліжко матері в суботу вранці, розмовляли з нею і проводили разом час. Вона багато працювала і проведені з нею хвилини і години для мене завжди були особливими. Я також думаю про те, як мій батько, коли я був ще зовсім малюком, привозив мене в супермаркет без взуття, тому йому доводилося нести мене з машини аж у візок. Я почувався таким крутим. Мені було дозволено бути в продуктовому магазині без взуття. А моя мати ніколи б не допустила такого.

Що таке воля і кохання?

Я думаю, що свобода – це фінансова безпека, а любов, на жаль, починається і закінчується любов'ю до себе. У наш час ми говоримо про любов до себе знову, знову і знову, але все ж іноді дуже важко почуватися добре і справді любити себе. Однак це єдиний спосіб, яким інші люди захочуть любити тебе, принаймні, надовго. Ви дійсно повинні любити себе, щоб інші могли кохати вас.

Які найбільші проблеми і переваги нашого покоління?

Роз'єднання з Землею. І я гадаю, що самотність і помилкова реальність життя, яку створили соціальні медіа. Але також я думаю, що ми більше пов'язані одне з одним, ніж будь-коли раніше.

Ти екосексуал? Ти дбаєш про нашу планету?

Я екосексуал, я дбаю про цю планету, бо це наш дім. Я дбаю про дива природи так само, як і про людський контакт, і завжди намагався в цьому суспільстві жити так, щоб стати ближчим до землі.

Photography: Max Dutka and Nikita Sereda

Creative direction, style: Olaa Zhyzhko

Makeup artist: Yulya Zalesskaya

Hair stylist: Julia Stets

Producer: Marina Sandugey-Shyshkina

Stylist assistant: Liza Rakovska

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.