До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Макс Барських присвятив новий альбом вісімдесятим

У музиканта Макса Барських – активний період. Наприкінці минулого року він представив капсульну колекцію одягу #BEREGA спільно з брендом Litkovskaya, 29 листопада відіграв масштабний концерт, який зібрав 12 тисяч глядачів, а 8 лютого випустив новий альбом "Семь".

Концерт Макса Барських

Новий альбом, за словами музиканта, – це певне переосмислення танцювальної музики 80-х років. До нього увійшли сім треків, кожен з яких пройшов строгий відбір Барських. "Коли збираю альбом, я безжально відкидаю будь-яку пісню, яка порушує загальну тему діалогу", – каже музикант. Через годину після прем'єри альбом "Семь" став #1 в iTunes України і ще кількох країн.

Реклама
Колаборація Макса Барських і Litkovskaya

"Під час створення цієї роботи ми спостерігали за тим, що відбувається навколо: в музиці, моді і кіно. Сьогодні справжнім трендом стають 80-і. Саме тому ми вибрали такий вектор", – прокоментував Барських своє захоплення вісімдесятими.

Нагадаємо, що цього року Макс Барських також номінований на кінопремію "Золота Дзиґа". Його сингл "Полураздета" став саундтреком до фільму "Секс і нічого особистого", і номінований на український "Оскар" в категорії "Найкраща пісня". Оголосять номінантів вже 19 квітня.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.