До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Любов у космосі: новий кліп The Hardkiss

Група The Hardkiss представляє відео на пісню "Мелодія" сингл з майбутнього альбому "Залізна ластівка". Новий кліп музикантів ефектний міні-фільм про кохання на землі і в космосі.

Фронтвумен групи Юлія Саніна
"Це історія про щасливе кохання. Це зізнання дівчини, маніфест коханій людині, розповідає Юлія Саніна, фронтвумен групи. Коли людина закохана, вона нікого і нічого навколо не помічає. Я дуже хотіла передати у пісні, а Валу (музикант The Hardkiss Вал Бебко режисер кліпу) показати у відео, що любов вона дуже різна і багатогранна".

Спеціально для кліпу на зйомках збудували кілька складних декорацій: за них відповідає український бренд Monstra, який минулого року в рамках премії Mercedes-Benz Fashion Prize отримав спеціальний приз від Vogue UA. "За день до зйомок у нас були готові тільки дві декорації з трьох необхідних, розповідає Юля Саніна. Ту саму локацію, з якої група спостерігає за тим, що відбувається на Землі і в Космосі, ми ніяк не могли затвердити таку, щоб вона мала максимально цікавий і технологічний вигляд. Декоратори і постановники придумували і збирали цю декорацію прямо на зйомках, але ідея з водою і "нахабним" світлом нам дуже сподобалася".

Реклама

Третій альбом The Hardkiss "Залізна ластівка" презентує у вересні, а 19 жовтня група представить його на великому шоу в київському Палаці спорту.

Фото: Андрій Максимов

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.