До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Легендарний Маркус Міллер – перший хедлайнер Leopolis Jazz Fest

Всесвітньо відомий бас-гітарист Маркус Міллер, який також виступає як клавішник і бас-кларнетист, виступить цього літа у Львові під час Leopolis Jazz Fest.

Маркус Міллер

Його ім'я очолює опитування критиків і читачів протягом трьох десятиліть. Як сайдмен брав участь у записі близько 500 альбомів, охоплюючи величезний спектр музичних стилів від року до блюзу. Будучи продюсером, композитором і виконавцем, він був одним з останніх, хто працював із джазовою легендою Майлзом Девісом (альбом "Tutu"), написав музику до культового фільму "Siesta", яку і виконав Майлз Девіс.

Реклама

Виступить дворазовий володар премії "Греммі" у Львові 1 липня на сцені Едді Рознера. Нагадаємо, що Leopolis Jazz Fest (27 червня – 1 липня) – це нова назва відомого джазового фестивалю Alfa Jazz, який проходить в місті з 2011 року. Щорічно фестиваль відвідують близько 100 тисяч гостей з України та зарубіжних країн. У 2016 році Alfa Jazz Fest був визнаний шановним британським виданням The Guardian одним з кращих джазових фестивалів Європи.

Читайте також:

Что слушать на этих выходных: лучшие джазовые треки

Кино и джаз: что смотреть перед Alfa Jazz-2017

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.