До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Лайза, через "З": 20 вінтажних світлин Лайзи Міннеллі

Акторка й співачка, лауреатка премій "Оскар", "Греммі", "Золотий глобус" і "Тоні", дочка Джуді Гарленд і Вінсента Міннеллі, феноменальна перформерка й володарка потужного меццо-сопрано — Лайза Міннеллі справжня легенда американської попкультури.

Лайза Міннеллі, 1988

У пошуках театральної роботи Міннеллі переїхала в Нью-Йорк у 1961 році, де почала свою кар’єру як актриса музичного театру, артистка нічного клубу й виконавиця попмузики. Її професійний сценічний дебют відбувся 1963 року, а через два роки вона вже виграла премію "Тоні" за головну роль у мюзиклі "Флора — червона загроза". Із цього проєкту почалася її постійна співпраця з Джоном Кандером і Фредом Еббом, які написали, спродюсували й зняли багато сценічних робіт Міннеллі, включно з головними в її кар’єрі "Нью-Йорк, Нью-Йорк" і "Кабаре".

Реклама
Лайза Міннеллі, 1966

Лайза Міннеллі славиться й роботою в кіно. Особливо високо оцінюють її виступ у фільмі "Безплідна зозуля", який приніс їй номінацію на премію "Оскар" за найкращу жіночу роль. Всесвітньо популярною вона стала, зігравши головну роль у "Кабаре", і після виходу телевізійного фільму "Лайза, через „З"".

Лайза Міннеллі, 1971

Упродовж своєї кар’єри вона постійно знімалася в різних стрічках, грала на Бродвеї, працювала в різних телевізійних форматах і переважно виступала в мюзик-холах і нічних клубах. Її концертні виступи в легендарному Карнегі-холі в 1979 і 1987 роках і в Radio City Music Hall у 1991 і 1992 роках визнані одними з найуспішніших в історії.

<b>Лайза Минелли</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.