До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Кім Кардашян і Каньє Вест стануть батьками втретє

Кім Кардашян та Каньє Вест готуються стати батьками втретє. В них уже є 5-річна донька Норт і півторарічний син Сейнт. Народження третьої дитини заплановане на початок наступного року, але виношує дитину для пари сурогатна мати. Після народження Сейнта Кардашян поділилася з пресою, що хоче подарувати Сейнту братів та сестер, адже вона з власного досвіду знає, як добре жити у великій сім'ї, але виношувати ще одну дитину поки не готова. Нещодавно вона братьев и сестер, ведь она на собственном опыте знает, как хорошо жить в большой семье, но вынашивать еще одного ребенка пока не готова. Нещодавно вона перенесла операцію і нова вагітність може зашкодити її здоров'ю.

Каньє Вест та Кім Кардашян

Відомо, що сурогатній матері трохи менше 30 років, зараз вона перебуває на третьому місяці вагітності і для неї це не вперше. Сума її гонорару – 45 тисяч доларів, до того ж пара зобов'язується оплачувати всі медичні послуги протягом вагітності. Решта умов контракту стандартні: жінка не має права палити, пити алкогольні напої, вживати заборонені хімічні засоби, відвідувати сауну й приймати гарячу ванну, а також їсти сиру рибу.

Реклама

Читайте також:

Первая рекламная кампания Ирины Шейк после родов

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.