До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як минув концерт Івана Дорна на UPark

З 16 до 18 липня в Києві відбувся музичний фестиваль UPark, хедлайнерами якого стали Rag’n’bone man, Die Antwoord та Thirty seconds to Mars. Єдиним українським привабником цього року став Іван Дорн, який приєднався до The Hardkiss та ONUKA, які вже виступали на фестивалі 2016 і 2018 років.

На запитання про те, як організатори UPark вибирають українських хедлайнерів, засновник фестивалю Микола Ісидорів каже, що керується власним смаком: "При побудові лайн-апу я волію йти від кількості до якості – завжди за меншу кількість артистів, але дійсно хорошу музику. При виборі музикантів довіряю більше власному смаку, ніж очікуванню глядачів. Я не можу назвати себе музичним гуру, тому, щоб залишатися у тренді, намагаюся якомога частіше відвідувати топові міжнародні фестивалі, як-от Lollapalooza або Mad Cool, переймаю досвід". Цінують цю вибірковість і самі артисти, і гості фестивалю, які люблять його за компактність і відчуття того, що ти перебуваєш у колі найкращих друзів, а улюблений гурт виступає тільки для вас.

Реклама

На фестивалі Іван Дорн показав програму зі старих хітів. "Я люблю фестивальну атмосферу, до того ж, у організаторів чудовий смак, тому ми з радістю погодилися. Торік я ходив на Gorillaz! Обожнюю цей гурт з дитинства – вони панки, які люблять хорошу музику. Damon Albarn – forever! Цього року також послухав Die Antwoord – було цікаво спостерігати за тим, як працюють артисти в такому "фріковому жанрі".

<b>Дорн</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.