До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Jerry Heil випустила новий EP

9 квітня вийшов новий мініальбом Jerry Heil під назвою "#Особисте". До нього увійшло шість треків, об'єднаних ліричною тематикою про дуже інтимні для співачки теми.

Треки були написані в тандемі з незмінним саунд-продюсером Jerry Heil Романом Череновим (Morphom), тому стилістично "звучання" альбому залишилося фірмовим — трендова попмузика, заснована на хуках і цікавих аранжувальних знахідках.

Реклама

Проте в цьому релізі Яна відходить від формули "comedy pop", яка затвердила її в статусі нової попзірки, й експериментує з інтимною лірикою в стилі melodramatic popular song, в основі якої лежить власна історія.

До кожної композиції EP "#Особисте" співачка надала коментар з ключами і розгадками тієї чи іншої пісні.

1. #ДЕВОЧКА_ЛЮБОВЬ

"Взаємини це дійсно випробування і маленьке життя? Кохання справді живе три роки?

Я особисто не знаю ніколи не зустрічалася ні з ким довше кількох місяців. А ось двоє з моєї пісні, сп'янілі від почуттів, на максимальній швидкості летіли якраз три роки. Кажуть, третій рік складний. Принаймні саме так сталося з персонажами треку # ДЕВОЧКА_ЛЮБОВЬ.

2. # НЕ_ОРИ_МАМ

"Мама мене виховала так, щоб я навіть не дивилася на одружених. У неї свої історії і травми, тому я все життя боялася бути привабливою, щоб не спокусити одруженого. І я таки спокусила його. У пісні #НЕ_ОРІ_МАМ".

3. #ОВЕРДРУЖБА_НЕДОСЕКС.

"Я ніколи в житті не закохувалася. А мені 25, на хвилиночку. Влітку ситуація дещо змінилася, я щось подібне відчула. Але мені здалося. Тому ОВЕРДРУЖБА і НЕДОСЕКС це ні те, ні інше: треба визначатися або прощатися з кукухою".

4. #LULLABY (#КОЛИСКОВА)

"Коли у тебе в голові є ідеал партнера, так важко не приміряти його на кожного, хто може підійти на цю роль. Це відсіває непотрібні взаємини, але ти ризикуєш одягти в цю ілюзію того, хто більш-менш на неї схожий. І ти знаєш, що станеться далі".

5. #ГОЛОЮ

"Коли він роздягає тебе очима це круто! Ідеально, якщо він зумів роздягнути тебе від комплексів, дитячих і дорослих страхів, ревнощів, соціальних масок. Він знає тебе чистою, справжньою, голою. НЕ оголивши душу, не знаєш, хто дійсно любить її без одягу".

6. #ОСОБИСТЕ

"Місцями пророча пісня, написана кілька років тому, як і всі в цьому альбомі. Проте це — одна з моїх найдавніших, написаних ще тоді, коли я співпрацювала з лейблом VIDLIK. Вона про інтимні почуття, про душевний коннект. Писалася потоком: перший куплет і приспів прийшли до мене в шумному метро, ​​де навіть своїх думок не чути. Другий же куплет був написаний після того, як я прожила сценарій першого, наче дійсно передбачила. Другий куплет став висновком історії. І чомусь англійською".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.