До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Прем'єра: спільний трек Ірени Карпи та Артура Данієляна

Місяць тому письменниця і музикант Ірена Карпа випустила новий роман "Добрі новини з Аральського моря" про пригоди чотирьох подруг у Парижі, багато в чому натхненний її переїздом до Франції три роки тому – а вже сьогодні представляє новий трек Angel123.

Ірена Карпа

Не всі знають, але музика в житті Ірени Карпи з'явилася раніше, ніж література: перший трек Карпа записала в 16 років. У студентські роки Ірена була вокалісткою гурту "Фактично Самі", а 2007 року "Фактично Самі" перетворилися в Qarpa. Басист гурту Артур Данієлян – аранжувальник, музикант і лайв-перформер, сьогодні відомий як Dan Alien, записав дебютний сольний альбом і запросив Ірену до співпраці в його межах.

Реклама
Ірена Карпа і Dan Alien

"Це, мабуть, була найспонтанніша пісня в моєму житті. Артур просто ставив свої нові треки, а я, поїдаючи черешню в студійній кухні, почала пританцьовувати і щось муркотіти з повним ротом, – каже про пісню Ірена. – Слухай, а й справді, не так багато є класних танцювальних зразків з українськими текстами. Такий собі просто денс для Сен-Тропе. Пішли, запишемося. Так і з'явився "Ангел" – іронічний, легкий і танцювальний".

Обкладинка треку Angel123

Важливо зазначити, що слухачі можуть завантажити альбом безкоштовно або ж внести будь-яку суму за бажанням. Всі зібрані кошти спрямують на розвиток науки в Україні. Прослухати фрагменти композицій можна у Facebook і Instagram, а підтримати і завантажити весь альбом – на Bandcamp.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.