До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Гурт The Hardkiss випустив сингл "Маяк" — історію про надію та боротьбу

"Маяк" – ідеальний трек для підняття бойового духу. Пісню "Маяк" було створено ще до повномасштабного вторгення, але сьогодні її текст набув особливого змісту. "В темному морі ми не одні – на відстані руки" – здається, ці влучні рядки написані сьогодні і про сьогодні.

"Темне море та дикий шторм" — так можна описати складний час, у якому ми зараз живемо. Як писала Леся Українка: "без надії сподіваюсь" і це був її заклик до боротьби, — розповідає фронтвумен гурту Юлія Саніна. — Нам усім зараз потрібна надія, треба шукати її навіть у найтемніші часи. Об’єднаність, підтримка одним одного, віра у людей, хороших людей. Віра у те, що навіть незнайома людина може врятувати твоє життя. Українці стали "маяками" одне для одного".

Реклама

"Це дуже енергійна пісня про надію, — зазначає Юлія Саніна. — Уявляю, як наші воїни під неї відвойовують наші території і перемагають. Сподіваюся, що пісня підійде для підняття бойового духу. Допоможе усім, хто зараз бореться".

Фото: Вероніка Монакова

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.