До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Гурт KAZKA випустив новий альбом

Гурт KAZKA презентував свій новий альбом під назвою KAZKA SVIT, Vol.1. Серед треків релізу як уже відомі сингли, так і музичні сюрпризи від артистів та їхніх друзів.

Группа KAZKAГурт KAZKA

"У цьому альбомі ми пішли на музичний експеримент і зібрали саундтреки, дуети й кавери. Всі вони різні за стилістикою й меседжами. Ми зробили те, що вже давно хотіли втілити, адже в такому стрімко мінливому світі не варто обмежувати себе якимось одним музичним форматом. На обкладинці платівки вирішили використовувати наш новий логотип і емблему нашого метавсесвіту KAZKA SVIT. Для нас нова айдентика — це поєднання творчості, національного культурного коду та етнічних мотивів, закладених у нашій ДНК", — коментує солістка гурту Олександра Зарицька.

Реклама
Обложка альбома KAZKA SVIT, Vol.1Обкладинка альбому KAZKA SVIT, Vol.1

На шанувальників гурту чекають саундтреки до анімаційного серіалу "KAZKA: Таємниця Чарголосу", серіалу "Моя улюблена Страшко", фільмів "Любов і блогери" і "Чорнобиль", а також чимало дуетів, зокрема, пісня "Зірочка", записана в дуеті з Тіною Кароль, "Поруч", виконана з ALEKSEEV, і яскрава колаборація з автором більшості треків гурту, саундпродюсером RUNSTAR. До того ж у релізі є кілька несподіваних каверів на українські пісні й останній гіт гурту "М’ята", яка більш як пів року очолює українські чарти.

Олександра Зарицька і ROXOLANA

До альбому також увійшла спільна робота KAZKA з українською співачкою ROXOLANA — пісня "Не своя". Композиція є частиною проєкту Ukraine Is, який ROXOLANA присвятила поєднанню української поезії та сучасної музики. Основою пісні "Не своя" стали вірші знаменитого й неординарного українського поета-футуриста Михайля Семенка, який жив у 30-ті роки XX століття.

"Працюючи над цим треком, я відразу розуміла, що це має бути дует, до того ж дует двох дівчат, які, виконуючи пісню разом, нададуть їй не тільки потужного звучання, а й важливого сенсу про те, що дівчата можуть бути такими, якими вони хочуть, а не як їм нав’язує суспільство. Найяскравіша дівчина, яка бореться зі стереотипами в нашій країні, — Саша Зарицька. Тому я від самого початку мріяла заспівати цю пісню разом з нею і гуртом KAZKA, — розповідає ROXOLANA. — Я неймовірно щаслива, що попри дуже складний графік Саша відразу погодилася на цю колаборацію і ми записали трек. Моя мрія здійснилася!"

KAZKA х Dream Team

Разом з альбомом KAZKA випускає власний мерч у колаборації з брендом Dream Team, а також відкриває продаж квитків на наймасштабніший за 5-річну історію гурту концертний тур KAZKA.SVIT. Він стартує в березні 2022 року серією концертів у містах США. А потім KAZKA повернеться в Україну й покаже своє шоу в усіх обласних центрах країни. Кульмінацією туру стане концерт у київському Палаці спорту, який відбудеться 24 травня.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.