До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Джамала записала трек Thank you, Stranger — подяку всім, хто прихистив українців

Міністерство закордонних справ України разом з креативною агенцією banda презентують кампанію на знак подяки всім країнам-сусідам за допомогу народові України. В межах цієї кампанії новий трек записала співачка Джамала: він називається Thank you, Stranger та присвячений усім, хто підтримав та прихистив українців під час повномасштабного вторгнення.

Реклама

Разом з треком Джамали було презентовано відео, герої якого згадують моменти з початку війни, шлях за кордон, доброту іноземців, їхню гостинність, життя в нових умовах та мрії повернутися додому. Нагадаємо, що з початку повномасштабної війни понад 6 мільйонів українців були вимушені покинути свої домівки.

"Пісня сповнена сподівань на світлі та теплі дні, — коментує Джамала. — Такі зазвичай настають після найтемніших ночей. У нашому житті. В історії. Thank you, Stranger для мене — це подяка мільйонам жителів сусідніх країн, які відкрили свої домівки й серця впродовж повномасштабного вторгнення Росії в Україну".

Нагадаємо, що це лише один з багатьох проєктів співачки на підтримку України. Майже щотижня вона бере участь у благодійних концертах і телемостах. Організатори акцій і концертів, до яких долучилася співачка, вже зібрали понад $90 млн. Цієї осені Джамала візьме участь у "Танцях з зірками" в Польщі. Під час ефірів шоу співачка збиратиме кошти на підтримку українців, які постраждали через війну.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.