До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

День Конституції: Джамала про улюблені українські треки

28 червня, на День Конституції України, редакція Vogue.ua попросила музикантів поділитися найпотаємнішим – їхніми улюбленими треками українських артистів, які назавжди оселилися в списках відтворення. Про своїх фаворитів нам розповіла Джамала.

alyona alyona – "Як би я була не я"

Не буду першою, хто скаже, що ця дівчинка увірвалася в 2019 рік і щільно засіла в багатьох списках відтворення. Щаслива, що однією з перших дізналася про Alyona Alyona. Ваня Клименко, продюсер SEKTA, ставив мені Олену ще на етапі демок. Пам'ятаю, моєю першою реакцією було: "Це щось неймовірне, де ти її знайшов?! Мені здається, це буде клас!". Я є великою шанувальницею текстів alyona alyona, її техніки. А ще вона чудова людина. Вболіваю за нею всією душею!

Реклама
Alina Pash – Bitanga

Не менш смілива і дуже талановита дівчина – Аліна Паш. Послухала дві частини її нової платівки ПИНТЯ:ГОРИ, але виділяю все-таки Bitanga. Ця пісня – особлива, відрізняється від інших, в ній особлива вокальна манера. Мені сильно запала в душу, такою Аліна мені подобається. Вона все ще в пошуку, ще дасть нам більше музики, більше смислів.

Гурт [О] – Вода

Неймовірно пишаюся Олею! Ми знайомі давно, вона була частиною мого бенду, співала на бек-вокалі. Можна сказати, що ми разом вчилися, розвивалися. Мені дуже імпонує те, як Оля відчуває, пише, співає.

TAYANNA feat. LAUD – Без тебе

Той випадок, коли в дуеті злилися два солодкоголосі тембри. Настільки ніжним і інтимним він вдався, в соул-манері. Для всіх любителів ніжної м'якої музики!

KADNAY – КрапкаКома

Прослухала новий альбом KADNAY і залишилася під великим враженням! Дуже сподобалося, як вони розгорнули вектор. Їхня музика і тексти стали сміливішими, звучання ще кращим. Рекомендую послухати весь альбом.

TVORCHI – Believe

Молодий дует з Тернополя. Той випадок, коли не віриш, що ці виконавці з України, твої співвітчизники. Бездоганна англійська, приголомшливий саунд. Дуже класна музика!

YOURA – GRUZOVIK

Новий проект Юри Бардаша. Всі його проекти вирізняються провокацією, вони завжди перебувають на вістрі, навіть іноді випереджають тенденції. Подобається, як гостро він мислить, у нього є дар передбачення. Це круто для продюсера і для музиканта. Тема "вантажівки" актуальна для нашої країни. Мені подобається, як добряче він розкрив її в кліпі.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.