До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Джамала, Ніно Катамадзе та інші зірки проведуть благодійний концерт у Тбілісі

Починаючи з 24 лютого 2022 року, російсько-Українська війна об’єднала весь цивілізований світ в одній спільній боротьбі — за свободу, демократію, незалежність і мир. Народ Грузії, що пережив війну з Росією у 2008 році і втратив сотні громадян, глибоко поділяє біль усіх українців і всіляко намагається підтримувати нашу країну. Так, сьогодні ввечері, 11 квітня, відбудеться концерт, що пройде в межах благодійного телемарафону "For Ukraine" у Tbilisi Concert Hall.

"Сьогодні світ об’єднався, щоб підтримати Україну. Боротьба з російською агресією та звірствами — це боротьба за наше майбутнє, майбутнє вільного світу. Ми, грузини, добре усвідомлюємо, що таке спротив. 20% території Грузії й досі окуповано Росією. Ми стоїмо пліч-о-пліч з Україною і запрошуємо вас об’єднатися на концерті 11 квітня, що пройде в межах благодійного телемарафону "For Ukraine" у Tbilisi Concert Hall", —
діляться куратори благодійного марафону "For Ukraine".

Артисти, які візьмуть участь у події: Львівський міжнародний симфонічний оркестр (лише жіноче представництво оркестру, чоловіки беруть участь у воєнних діях), Джамала (українська кримськотатарська співачка та переможниця Євробачення 2016), Грузинський філармонічний оркестр під керівництвом Ніколоза Рачвелі, Грузинський національний балет Сухішвілі, Ніно Катамадзе, джазові піаністи Бека Гочіашвілі та Папуна Шарікадзе, скрипаль Георгій Загарелі, співачка Софо Батілашвілі, віолончелістка Лізі Рамішвілі, студентський хор Тбіліської консерваторії. Спеціальний гість вечора — Маша Єфросиніна (українська телеведуча, посол доброї волі Фонду ООН з 2018 року). Вечір вестимуть Ніно Касрадзе та Валерія Гузема (засновниця та креативна директорка бренду Guzema Fine Jewelry, "Лідер думок" за списком Elle Style Awards 2020, засновниця благодійного фонду "Guzema Foundation", який нині підтримує Чернігівську обласну дитячу лікарню й допомагає дітям з обмеженими можливостями). Зібрані під час благодійності кошти надходитимуть до HELPUKRAINE.CENTER — волонтерського центру, куди можна надсилати гуманітарну та медичну допомогу з усього світу.

Реклама

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.