До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

"ДахаБраха" виступить на британському фестивалі Glastonbury

Українська культура й далі завойовує світ. Українські музиканти "ДахаБраха" виступлять на головній сцені фестивалю Glastonbury – одного з наймасштабніших музичних заходів у світі. Виступ наших артистів запланований на 26 червня. Цього дня з "ДахаБраха" на Pyramid Stage також виступлять Кендрік Ламар, Даяна Росс, Lorde, Elbow та Гербі Генкок. Для колективу це не перша поява на "Гластонбері". Вперше британську й не лише публіку вони полонили ще 2016 року.

"ДахаБраха" – один з найвідоміших українських гуртів, знаменитий своїм експериментальним підходом до фольклору. Пісні колектив виконує під ударні інструменти всіх народів світу. Команда постійно бере участь у міжнародних музичних фестивалях, а її треки можна почути як у новому українському кіно, так і в рекламних кампаніях, зокрема з участю Девіда Бекхема. Навесні цього року колективу виповнилося 17 років.

Реклама

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.