До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Чого очікувати від вечірки Cercle в Державному музеї авіації України

Від берлінського Berghain до каліфорнійського Coachella – у світі існує безліч культових майданчиків, де відбуваються найкращі фестивалі і вечірки. Але платформа Cercle вирішила не обмежуватися однією локацією і влаштовує воістину епічні вечірки у всіх куточках світу. І в липні одна з них відбудеться в Державному музеї авіації України.

Державний музей авіації України

Cercle – це медіа, яке продюсує і транслює живі виступи електронних музикантів у незвичайних і ретельно відібраних місцях. У певній мірі мету платформи можна навіть назвати просвітницькою: команда розповідає про мистецтво, культурні здобутки та красиві ландшафти за допомогою музики і відео, тим самим порушує стереотипи, що склалися навколо електронних вечірок. Крім того, що вечірки влаштовують у легендарних місцях (Cercle проводили в палаці Фонтенбло, палаці Шамбор, вежі Монпарнас, Гран-Пале і Ейфелевій вежі), після виступу артист ще й відповідає на запитання в лайв-стримі Facebook.

Реклама

1 липня Cercle приїжджають до Києва, щоб влаштувати вечірку в Державному музеї авіації – найбільшому історичному музеї в технічній історії України. Подія відбудеться на території колишньої навчальної авіабази, де представлено понад 80 літаків і вертольотів – масштабність і незвичність такої вечірки навіть складно уявити.

Відповідатиме за настрій і атмосферу на аеродромі Рейнір Зоннефельд – один з найпопулярніших технопродюсерів сьогодення. Нідерландець славиться своїми живими виступами і унікальним поглядом на техно. Його музика і лайв-сети створені під впливом класичної музичної освіти і відвіданих ним рейвів. Тому його роботи і виступи поєднують широку гаму звучань: від глибоких мелодійних треків до грюкітливого acid techno. Незважаючи на молодий вік, Зоннефельду вже вдалося потрапити в чарти з кількома хітами. Серед них – Things We Might Have Said, трек номер 1 в Beatport. Він увійшов до його сольного альбому Megacity Servant, який отримав багато позитивних оцінок.

Рейнір Зоннефельд активно гастролює всіма континентами, грає на найвідоміших фестивалях і клубах, і залишається одним з найпопулярніших техновиконавців. Поряд з випуском оригінальних треків, його ремікси також обожнювані, про що свідчить офіційний ремікс на найбільший хіт Moby – Natural Blues. На додачу, його власний лейбл Filth on Acid злетів до небес з самого заснування 2017 року, з тих пір встиг випустити відомих електронних виконавців.

Свій, без сумніву, унікальний сет Рейнір Зоннефельд зіграє і в Києві 1 липня о 20:30 в Державному музеї авіації.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.