До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

6 найстильніших музичних кліпів Аліші Кіз

Аліша Кіз увірвалася на музичну сцену зі своїми крутими кісками й роялем у 2001 році. Унікальне поєднання класичного соулу, R&B і джазу в її піснях одразу ж припало до душі аудиторії й зробило її лідеркою чартів. Відтоді вона випустила шість студійних альбомів, п’ятнадцять разів ставала лауреаткою премії "Ґреммі" і залишалася улюбленицею мільйонів у всьому світі. В день народження артистки згадуємо її знакові кліпи.

Fallin`

Знайомство світу з Кіз почалося із синглу Fallin з дебютного альбому співачки Songs in A Minor 2001 року. Гіт, який посів перше місце в чартах, відзначили чотирма преміями "Ґреммі" в номінаціях "Пісня року", "Жіноче вокальне виконання в стилі R&B", "Найкраща пісня R&B" і "Запис року".

Реклама

Fire We Make

Аліша Кіз і однією з засновників стилю неосоул Максвелл об’єдналися в палкий дует у 2012 році й заспівали про пристрасті двох закоханих. Це був сьомий сингл з альбому Кіз Girl on Fire.

Show Me Love

Кіз випустила цей душевно-чуттєвий трек у вересні 2019 року. З участю R&B-співака Мігеля сингл Show Me Love став її першим релізом після виходу альбому 2016 року Here. І якщо пристрасного вокалу не досить, то відео з Майклом Б. Джорданом і Зої Салданою в головних ролях не залишить байдужим нікого.

Blended Family (What You Do for Love)

Ця ода 2016 року присвячена родині, яку Кіз створила разом зі своїм чоловіком, гіп-гоп-продюсером Swizz Beatz (Кассімом Діном). У чорно-білому музичному відео, що супроводжує пісню, знялася сама Кіз, Кассім і їхні діти.

You Don't Know My Name

Соул-пісня 2003 року з фірмовими фортепіанними акордами Кіз з її другого студійного альбому The Diary of Alicia Keys. У цьому відео Кіз грає офіціантку в перекусній і впродовж усієї шестихвилинної пісні вона розкриває своє серце через хлопця, у якого закохана. У кліпі також знявся чоловік співачки Кассім Дін.

In Common

Кіз уперше познайомила шанувальників з піснею In Common у 2016 році під час виступу на шоу Saturday Night Live. Гіт з веселими карибськими мотивами — це історія про притягання протилежностей і відкриття, що в них насправді більше спільного, ніж вони думали.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.