До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 найяскравіших виступів на церемонії Grammy 2019

10 лютого в Лос-Анджелесі відбулася 61-а церемонія вручення музичної премії "Греммі". Тріумфатором вечора став репер Дональд Гровер: його трек This is America став найкращою піснею, також він став лідером в номінаціях "Найкраще реп-виконання" і "Найкраще музичне відео". Запам'яталася церемонія "Греммі" і чудовими виступами. На сцені в цей вечір були Леді Ґаґа, яка також отримала відразу дві "Греммі" – в номінації "Найкраще сольне поп-виконання" і за пісню Shallow, саундтрек до фільму "Зірка народилася", та Алішія Кіз, яка також була ведучою вечора, група Red Hot Chilly Peppers, Жанель Моне та інші.

Vogue.ua вибрав п'ять найкращих вистав на церемонії "Греммі": це спільний виступ Дуа Ліпи, що стала найкращою молодою артисткою, і St.Vincent; нової r'n'b зірки Габріели Вілсон, відомої як H.E.R., Кейсі Масгрейвс, що отримала статуетку в номінації "Найкращий альбом", і триб'ют легендарної соул-співачки Арети Франклін, яка померла в кінці 2018 року.

Реклама
Дуа Ліпа і St.Vincent
St. Vincent & Dua Lipa, "Masseduction"
Триб'ют Арети Франклін
H.E.R, "Hard Place"
Kacey Musgraves, "Rainbow"
Janelle Monae, "Make Me Feel"


Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.