До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 найразючіших лайвів Яна Блумквіста

5 вересня знаменитий німецький продюсер і вокаліст Ян Блумквіст виступить у Києві разом зі світовими техно-гуру ARTBAT. Напередодні ми зібрали 5 найразючіших лайвів берлінського електронника.

Ян Блумквіст
Burning Man 2019: піщана буря та вир емоцій

Найразючіший за масштабом — лайв Jan Blomqvist на Burning Man 2019. Недарма музикант не раз згадував його в інтерв’ю. Тоді від самого початку виступу берлінця почалася піщана буря, яка додала музичному дійству атмосферності. "З кожною секундою до сцени підходило дедалі більше людей. Зрештою не було видно й краю натовпу. Я надзвичайно вдячний усім, хто стикнувся з піщаною бурею й танцював із нами в пилу. Саме ви й матінка-природа створили особливу атмосферу, якої я ніколи не забуду", — розповідає про Burning Man 2019 музикант.

Реклама
Cercle: лайв у фортеці на узбережжі Іспанії

Другу сходинку посідає лайв на найприголомшливішому музичному лайвстримі планети. Ідеться про Cercle — проєкт, що запрошує знаменитих електронників зіграти на небанальних та ефектних локаціях і транслює ці виступи в соціальних мережах. Jan Blomqvist випала честь зіграти в одному з наймальовничіших місць у світі — затишному містечку Тосса-де-Мар на іспанському узбережжі Коста-Брави.

Jan Blomqvist & Band на культовій платформі Boiler Room

Ще один фантастичний лайв — виступ Jan Blomqvist разом із гуртом на одній із найпрогресивніших подій у світі електронної музики. Ідеться про славнозвісні вечірки, що походять з Лондона — Boiler Room. "Jan Blomqvist & Band показали воістину наснажливий виступ, у якому електронна й жива музика об’єднані в одне гармонійне ціле", — описала виступ німецького артиста команда Boiler Room.

Jan Blomqvist на VOLT Fesztivál 2019

На четвертій сходинці — виступ берлінського електронного артиста на угорському музичному фесті VOLT Fesztivál. Це брат знаменитого Sziget, що розмістився на кордоні з Австрією й Угорщиною і куди щороку з’їжджаються тисячі людей. 2019-го на VOLT Fesztivál багато хто приїхав саме заради одного з найвідоміших світових електронних продюсерів Jan Blomqvist.

Аншлагове Disconnected Show в Мюнхені

П’ятий у списку — свіжий лайв артиста, зіграний на рідній землі. Музикант організував масштабне шоу Disconnected, яким завершив великий гастрольний тур чи не по всьому світу, який тривав чотири роки. Півтори години насолоди й пульсівних ритмів і бездоганна синергія між учасниками дійства — саме так можна було б описати його одним реченням.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.