До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 різдвяних хітів у виконанні Тома Оделла

Різдво і Новий рік – час сюрпризів. Наприклад, хороших різдвяних пісень у виконанні молодих музикантів. У Тома Оделла, який 5 лютого представить у Києві новий альбом, таких багато. Vogue.ua вибрав 5 класичних різдвяних треків у виконанні Оделла.

Real Love

Всі знають, що найголовніший і великий хіт Тома Оделла – Another Love. Але є ще один важливий хіт. Це кавер на пісню Джона Леннона Real Love. У виконанні Оделла звучить урочисто і ніжно.

Реклама
Silent Night

"Тиха ніч" – один з найвідоміших різдвяних гімнів, які переклали ледь не на всі мови світу. Пісню на слова Йозефа Мора і музику Франца Грубера з задоволенням співають на Різдво. Оделл зробив власну версію композиції.

Have Yourself a Merry Little Christmas

Have Yourself a Merry Little Christmas – легендарний поп-стандарт, який склали Г'ю Мартін і Ральф Блейн. Широку популярність пісня отримала після того, як її заспівала Джуді Гарленд у фільмі "Зустрінь мене в Сент-Луїсі". З 1944 року і до наших днів каверів на композицію представили більше сотні. По-різному її переспівували Френк Сінатра, Крістіна Агілера, Сoldplay і Maroon 5. Ну, і Том Оделл в ефірі радіо ВВС.

Spending All My Christmas With You

Оригінальний різдвяний трек Тома, який він склав спеціально для однойменного міні-альбому. У ньому змішані рок-н-рол, госпел і фірмові клавішні партії Оделла. "Оделл взяв всі кліше різдвяних треків і створив одну пісню, дуже рідкісну, яка цих кліше позбавлена. Це дуже ризикована формула, щоб убити вірус, ти маєш сам стати вірусом", – відрецензували трек у виданні Atwood Magazine.

Silhouette

Silhouette потрапила у другий альбом Тома Оделла Wrong Crowd і заодно на ЕР Spending All My Christmas With You. Технічно, це не різдвяний трек. Але в ньому є та атмосфера казки, яку намагаються вхопити музиканти, коли завалюють композицію стереотипними новорічними звуками. Пишні аранжування, трохи пафосу, любовна тема. Але все в строго окреслених рамках – акуратно, компактно і витончено. Дуже дивно, що Silhouette не прозвучало ні в одному новорічному фільмі Disney за останні три роки.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.