До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

5 артистів, заради яких варто піти на Atlas Weekend 2019

З кожним роком фестивальне літо в Україні стає не менше насиченими, ніж у сусідніх європейських країнах. До нас приїжджають артисти, яких раніше можна було послухати лише десь у Берліні або Будапешті. Одним з каталізаторів цих процесів став фестиваль Atlas Weekend, який за кілька років зумів зібрати величезну армію фанатів. Цього року організатори також привозять кілька світових зірок, заради яких точно потрібно відвідати ВДНГ з 9 по 14 липня.

A$AP ROCKY

Зірка A$AP Rocky запалилася 2011 року, коли цей хіп-хоп-виконавець представив трек Live. Однак йому вдалося не розгубити первинну популярність, і він продовжив завойовувати музичний Олімп. Сьогодні його альбоми займають провідні позиції в чаті Billboard, а над його третьою платівкою працювали, зокрема, Moby і FKA Twigs. Музикант також небайдужий до моди: A$AP Rocky випустив власну лінію спільно з Guess, був обличчям колекції Dior Homme весна-літо 2017, а серед його улюблених брендів – Gucci і Balenciaga, які Ракім (справжнє ім'я музиканта) легко комбінує з худі і спортивними штанами.

Реклама

13 липня, 22:45

The Chainsmokers

Про те, що американці The Chainsmokers приїдуть на Atlas Weekend 2019, стало відомо ще в лютому. Це буде їхній перший виступ в Україні і фанати вже готові на все горло співати з улюбленими музикантами такі хіти як Closer і Do not Let Me Down. До речі, за останній вони отримали 2017 року премію "Греммі" в номінації "Найкраща танцювальна композиція". Того ж року Ендрю Таггарт і Алекс Пол, засновники The Chainsmokers, увійшли до списку найбільш високооплачуваних діджеїв за версією Forbes.

11 липня, 22:15

Liam Gallagher

Ліам Галлахер – один з найвідоміших британських музикантів кінця 90-х років. Разом з братом Ноелем вони заснували гурт Oasis ще 1992 року та зразу привабили мільйонну армію шанувальників. Однак до Києва Галлахер приїде зі своїм особистим проектом. Улюблені хіти Oasis також обіцяють.

14 липня, 22:30

Michael Kiwanuka

Ще один талановитий британець виступить на Atlas Weekend цього року – Майкл Ківанука. Музику цього уродженця Уганди порівнюють з творчістю Отісса Редінга і Білла Уізерса. На зорі своєї кар'єри він виступав на розігріві у Адель, а вже через рік був номінований на премію Mercury Prize і дебютував у чарті Великобританії відразу на 4 місці. Останній його альбом називається Love & Hate. Його Майкл Ківанука представив 2016 року.

14 липня, 21:00

The Black Eyed Peas

Не залишеться Atlas Weekend 2019 і без танців до упаду на головній сцені. За них у другий день фестивалю відповідатимуть The Black Eyed Peas, під хіти яких у середині нульових танцювали всі. Після шестирічної перерви гурт відновив діяльність 2016 року. Правда, тепер will.i.am, apl.de.ap і Taboo виступають без солістки Ферджі.

10 липня, 22:30

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.