До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Vogue-гороскоп: серпень 2017

Щомісяця Vogue UA розповідає, що зірки пророкують всім знакам зодіаку.

Сережки GLOXINIA з колекції високого ювелірного мистецтва, рожеве золото, рубіни в Невидимій оправі, біле золото, діаманти круглої огранки, Van Cleef & Arpels
ЛЕВ, 23 липня – 23 серпня

Події місяця багато в чому будуть зумовлені затемненнями – частковим місячним і повним сонячним 7 і 21 серпня відповідно. Можливий сплеск емоцій – важливо навчитися їх стримувати.

Реклама
ДІВА, 24 серпня – 23 вересня

Не варто, піддавшись поганому настрою, впадати у відчай: життя переконає в тому, що все далеко не так погано, як видається на перший погляд. Перед тим як підписати важливий документ, потрібно уважно його прочитати.

ТЕРЕЗИ, 24 вересня – 23 жовтня

Останній місяць літа – найкращий час для відпустки, особливо якщо врахувати, що втома і перевтома вже здолали всі можливі межі. Не варто йти на поводі у свого настрою, особливо якщо він поганий.

СКОРПІОН, 24 жовтня – 22 листопада

На перший план вийдуть справи сімейні, посунувши на деякий час питання, пов'язані з роботою. Великі покупки, як і укладання важливих угод та оформлення серйозних договорів, краще відкласти до вересня.

СТРІЛЕЦЬ, 23 листопада – 21 грудня

Якою б сильною не була спокуса приступити до реалізації нового проекту, поспішати не варто: через безліч перешкод робота піде зі скрипом. Песимістичний погляд на життя буде обумовлений затемненнями 7 і 21 серпня і мине разом з ними.

КОЗЕРІГ, 22 грудня – 20 січня

Не варто переоцінювати свої сили – чим більше людей прийде на допомогу, тим простіше буде впоратися з проблемами, що навалилися. Варто уникати сварок з близькими: примирення затягнеться надовго.

ВОДОЛІЙ, 21 січня – 20 лютого

Довгоочікувані зміни в особистому житті можуть призвести до зміни статусу з "усе складно" до "в стосунках" і навіть "у шлюбі". У робочих справах ліпше не робити різких рухів – будь-яке рішення має бути ретельно продуманим.

РИБИ, 21 лютого – 20 березня

Настрій може зіпсувати депресія, значення якої не варто перебільшувати: вона швидко самоліквідується. Друга половина місяця пройде в цейтноті, до якого, щоби зберігати спокій, потрібно підготуватися заздалегідь.

ОВЕН, 21 березня – 20 квітня

Душа буде потребувати відпочинку, але розслабитися навряд чи вдасться: серпень якнайліпше підходить для серйозних професійних проривів, так що над пріоритетами – працювати чи відпочивати – варто задуматися.

ТЕЛЕЦЬ, 21 квітня – 20 травня

Доведеться на деякий час відкласти важливі справи – все одно жодного толку від них не буде. У другій частині місяця можна й вирушити на відпочинок, втім, не забуваючи про обережність під час подорожей.

БЛИЗНЮКИ, 21 травня – 21 червня

Занепад сил не дасть працювати з повною віддачею, тому слід надати перевагу доведенню до кінця старих справ, замість зайнятися новими. Про відпустку – квитки, тури та бронювання готельного номеру – заради уникнення накладок краще подбати завчасно.

РАК, 22 червня – 22 липня

Не варто встрявати у чужі конфлікти: є великий ризик опинитися крайнім і винним без вини. На відпочинку в інших країнах не варто сунутися до чужого монастиря зі своїм законом.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.