До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

7 найкращих нудиських пляжів світу

Vogue.ua вибрав 7 локацій нудиських пляжів, на які можна встигнути потрапити цього літа.

Київ

У Києві два місця: пляж "Довбичка" на Трухановому острові та пляж на Оболоні. Перший – змішаний, носіння одягу тут не є обов'язковим, але не виключене. А ось на Оболоні, в районі метро "Героїв Дніпра", пляж суто нудиський, а активісти руху влаштовують святкування ночі на Івана Купала та інші культурні заходи.

Реклама
Хорватія

Нудисти рекомендують пляж Валалта, а також Коверсада – туристичний комплекс площею 120 гектарів, розрахований на 7 тисяч туристів, з апартаментами, бунгало, кемпінгом і спортивним комплексом.

Греція

У Греції три великих нудиських центри – Банана Біч на південно-західному узбережжі острова Скіатос. На острові Міконос – пляжі Парадиз і Супер Парадиз, часто переповнені, зате з бюджетним кемпінгом для недорогого відпочинку і цілодобовими вечірками для любителів танцювальної музики і коктейлів; а також пляж Філакі Біч – єдиний офіційний нудиський пляж на Криті.

Німеччина

Країна з найдавнішою нудиською історією приймає їх практично всюди – наприклад, в Мюнхені центральний пляж змішаний, і ніхто не заважає оголеним відпочивати разом з одягненими. Але на острів Зюльт на Північному морі злітаються справжні любителі природи: чисте повітря, піщані дюни і незаймані пляжі – з 1920 року більшість з них змішані або нудиські на 100 відсотків. Шанувальники прісних водойм і відпочинку в кемпінгах вирушають в озерний край Мекленбург, один з найкращих пляжів – в Національному парку Мюріц біля озера Узерін.

США і Франція

Заможні натуристи воліють триматися разом – для них існують пляжі Лас-Салінас і Головер в Маямі. Франція славиться пляжем Ля Вуаль Руж в Сен-Тропе, куди їздять засмагати навіть голлівудські зірки, і рай для натуристів – курорт Монталів'є. У Франції, до речі, є ще курорт Кап Даг на узбережжі Верміліон, де навіть в банки можна заходити голяка.

Екзотичні місця для сніданку голяка

Відомі своїми вільними погляди пляжі Ібіци або пляж Арамбол на Гоа рекомендувати немає необхідності, а ось увагу любителів екзотики можуть привернути пляжі Гедонізм ll на Ямайці, Самурай Біч Резорт в Австралії, де відбуваються єдині в світі Нудистські Олімпійські Ігри, Прая До Піно в Бразилії або пляж Анс де Гранд Салін на острові Сен-Бартельмі в Вест-Індії – всі вони входять в топ-10 найкращих світових місць для нудиського відпочинку.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.